Spegelmetoden – Anki Hellberg-Sågfors

Hej,
Mitt namn är Anki Hellberg-Sågfors och jag arbetar som facilitator och kulturproducent. Jag kommer att hålla i trådarna för en idéutveckling med er på Strömstad akademi den 22.3 kl.15.30-19 på Tekniska museet. Vi kommer att använda en metod för projektutveckling som kallas Spegelmetoden. Metoden går ut på att spegla grundproblem i samhället samt deras orsak och verkan. Genom att börja där kan det leda till en bättre grund för projektutveckling än att tänka i samma banor som förr. Ofta leder metoden till att man hittar nya tankemönster vilket gör att man tillsammans kommer på nya typer av åtgärder och aktiviteter för projekt. Detta kan i sin tur leda till att finansiärerna blir intresserade.
 

Vi börjar alltså från de grundproblem ni anser är viktiga att åtgärda för Strömstad akademi för att tillsammans hitta lösningarna. 

Välkomna med!

 
Anki
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *