Kolla dina uppgifter under fliken ledamöter!

Kolla att informationen om dig stämmer med mallen för hur en presentation av en ledamot i Strömstad akademi förväntas se ut.  Kolla under ”Aktuellt” där det finns ett exempel som Sten Philipsson vänligen lämnat. Om dina uppgifter ser helt annorlunda ut vill vi att du justerar enligt mall. Om dina uppgifter i huvudsak stämmer med formatet behöver du inte ändra. Angående referenser  – samla i ett dokument som vi kan länka till. När du fyllt i alla uppgifter,  skicka dem i ett mail till mariana.back@nordic4dframe.com

I samband med att du skickar uppgifterna godkänner du att vi publicerar dem på webbsidan, enligt vår GDPR policy.

Tack på förhand för din hjälp

MVH/ Mariana 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *